Eмисия новини
от 09.00 часа

Gjetjet më emblematike nga Deltumi antik rreth qytetit Burgas gjallërojnë në një ekspozitë fotografike

Katër fotografë nga qyteti Burgas regjistruan nëpërmjet objektivëve të vet  bukurinë dhe finesën e artefakteve të vlefshme, të mbledhura në 24 fotografi marramendëse dhe të paraqitura në një ekspozitë të përbashkët nën titullin “Frymëzimi Deltum”. Mes..

16.08.20 07:00 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера