Eмисия новини
от 07.00 часа
Atanas Maev

Një bullgar iu bashkua bordit drejtues të Rrjetit Evropian të Vallëzimeve

Ndërsa artistët në Bullgari janë ende duke u përpjekur të marrin frymë dhe të rikuperohen nga pauza Covid e talentit të tyre, në nivel ndërkombëtar drita në tunel është gjithnjë e më e dukshme. Pasi vitin e kaluar festivali për kërcim bashkëkohor..

21.07.22 07:15 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера