Eмисия новини
от 19.00 часа
Kamelija Nejkova

“Ka një popull të tillë” është në krye të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

Kamelija Nejkova është kryetarja e re e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, njoftoi Presidenti Rumen Radev pas konsultimeve me forcat parlamentare. Nejkova u emërua nga partia "Ka një popull i tillë" (ITN) dhe zëvendëson Krasimir Cipov, kandidatura e..

07.05.21 10:37 |

Kundërshtuan votimin e detyrueshëm me makina para Gjykatës Kushtetuese

Partia GERB ka ngritur një padi për të deklaruar jo-kushtetuese tekstet e Kodit Zgjedhor, tha udhëheqësja e grupit parlamentar të GERB Desisllava Atanasova në një brifing në Parlament. Pa një diskutim publik, Kodi Zgjedhor i miratuar kërcënon..

05.05.21 13:16 |
Desisllava Atanasova

Moratoriumi mbi qeverinë u kundërshtua para Gjykatës Kushtetuese

Partia GERB iu drejtua Gjykatës Kushtetuese për moratoriumin e vendosur nga parlamenti mbi dhënien e koncesioneve, shitjen e spitaleve shtetërore dhe komunale dhe emërimet në administratën shtetërore nga kabineti në dorëheqje. "Ne gjithashtu..

26.04.21 11:11 |
Desisllava Atanasova

GERB i drejtohet Gjykatës për shkak të moratoriumit të miratuar nga Parlamenti

Kryetarja e grupit parlamentar të GERB-it Desisllava Atanasova shpalli se do të kërkojnë nga Gjykata Kushtetuese një vendim interpretues mbi moratoriumin, të cilin Kuvendi Popullor miratoi sot. Partia do t'i kërkojë gjithashtu Gjykatës të shpallë..

22.04.21 19:04 |

Filloi punë Legjislatura e 45 e Kuvendit Popullor

Deputetja më e moshuar Mika Zajkova hapi punën e Legjislaturës së 45 të Kuvendit Popullor. “Populli na dërgoi në këtë sallë për ndryshimin, e cila të na nxjerrë nga të gjitha vendet e fundit në BE”, tha Zajkova. Deputetët u betuan,..

15.04.21 12:36 |

Bullgaria pret auditin e KE-së të lidhur me murtajën afrikane të derrave

Në fund të shtatorit në Bullgari pritet se do të zhvillohet auditimi i Komisionit Evropian sa u përket masave të ndërmarra nga shteti për kundërvënien e murtajës së derrave. Nga rezultatet e këtij auditi varret përkrahja financiare, të cilën..

07.08.19 17:03 |
Всички новини: днес | вчера