Eмисия новини
от 14.00 часа

Sektori i ndërtimit ruan ritmin e punës

Gjendja e jashtëzakonshme ka efekt negativ mbi tërë ekonominë, por tani për tani shumica e kompanive të ndërtimit në Bullgari arrijnë të ruajë ritmin e punës së vet , konstatoi Federata e sindikatave të pavarura të ndërtimit. Puna në objektet..

04.04.20 16:47 |

Mundësitë e papërdorura të Bullgarisë Lindore

Bullgaria Lindore është ndarë në dy rajone – verior dhe jugor, kufiri mes të cilave është mali Stara Pllanina. Cilat janë specifikat e këtyre dy rajoneve? Biseda është me ekonomistin Adrian Nikollov nga Instituti i Ekonomisë Tregtare dhe fillon me..

26.03.20 11:35 |

Devnja është kampion për nga investimet e huaja në Bullgari

Me 92 300 euro për frymë të popullsisë, komuna Devnja është me investime më të larta të huaja. Në vend të dytë dhe të tretë janë komunat Gëllëbovo dhe Pirdop përkatësisht me 57 500 dhe 45 600 euro, njoftoi Instituti për Ekonomi të Tregut. Liderë..

06.03.20 16:06 |

Një kompani bullgare investon 26 miliona leva në qytetin Devnja

Shoqëria, e cila punon në qytetin Devnja (Bullgari Verilindore) dhe është specializuar në prodhimin e plehrave të kombinuara të azotit, fosforit, amoniakut, kripërave dhe gazeve të ngjeshura, mori certifikatë për investime të klasës A nga ministri..

28.07.19 09:05 |
Всички новини: днес | вчера