Eмисия новини
от 15.00 часа

Një vezë e Pashkëve prej tre metrash u sjell gëzim banorëve të qytetit Dimitrovgrad

Vezë gjigante ndriçuese e Pashkëve ndodhet përpara hyrjes së Parkut “Penjo Penev” në qytetin Dimitrovgrad. Simboli i Pashkëve bën përshtypje me madhësinë e tij të pabesueshme dhe kontribuon për humorin festiv. Veza vigane është bërë nga një..

02.05.21 13:46 |
Всички новини: днес | вчера