Eмисия новини
от 05.00 часа

A do të zhduken vatrat e kulturës?

Gjatë  vitit 1856 në qytetin danubian  Svishtov, katër rilindës krijuan vatrën e parë të kulturës në bullgari.  E  nisur në kohët e nënshtrimit në Perandorinë Osmane, kjo nismë fisnike bazohet në misionin e zgjimit ,arsimimit  dhe edukimit...

01.03.22 07:15 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера