Eмисия новини
от 15.00 часа

Ditë pa agjitacion para zgjedhjeve

Në Bullgari sot është Dita e Reflektimit para votës së parakohshme parlamentare më 11 korrik. Sipas ligjit është e ndaluar plotësisht publikimi i sondazheve sociologjike të opinioneve të zgjedhësve, si dhe çdo formë e agjitacionit politikë 24 orë..

10.07.21 05:05 |
Всички новини: днес | вчера