Eмисия новини
от 18.00 часа
Teleferiku te Shtatë Liqenet e Rillës

Vargmalet e larta malore janë ende të përshtatshme për ski

Gjatë pushimeve, skiatorët dhe turistët kanë preferuar të pushojnë aktivisht pranë Shtatë Liqeneve të Rillës . Shërbimi i shpëtimit malor në Dupnica njoftoi se ka katër oficerë shërbimi në bazën e tij në liqene për tre ditët. Në fund të javës së..

17.04.23 12:12 |

Mënyra e vjetër e jetesës në qytetit Dupnica prezantohet në hapësirën virtuale

Një platformë online do të zbulojë mënyrën e vjetër të jetesës në qytetin Dupnica dhe në rajon. Platforma është pjesë e programit për bashkëpunim transkufitar midis qytetit bullgar Dupnica dhe bashkisë Kumanova në Maqedoninë e Veriut. Bashkë me..

05.01.20 10:35 |

Janë shuar dy prej tri zjarreve të mëdha në Bullgari

Zjarri afër Dupnicës tashmë është shuar. Situata u vështirësua pasi u ndez një pyll afër autostradës “Struma”, ndërsa zjarri përfshiu dhe një depo të paligjshme për mbeturina nën një prej urave të autostradës në drejtim të Greqisë. Tymi u përhap mbi një..

14.08.19 11:19 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна