Eмисия новини
от 07.00 часа
Dr. Erik Evtimov

Dr. Erik Evtimov – një specialist i së drejtës evropiane në kërkim të rrënjëve bullgare

Pasuria e një njeriu fshihet në gjërat e vogla – fjalët, kujtimet, shija e reçelit të gjyshes. Pasuria e një populli është lidhja midis brezave, kujtesa dhe respekti në rrugën drejt një bote më të mirë, me të cilën të krenohemi. Kështu e..

31.10.22 07:15 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна