Eмисия новини
от 14.00 часа

Sot në Burgas po mbahet Panairi i Kripës

Në kufijtë e qytetit Burgasit, në prag të Detit të Zi, gjendet liqeni bregdetar Atanasovsko. Më 12 gusht 1980, liqeni, i gjatë afro 9 km., është shpallur rezervat kombëtar, me qëllim mbrojtjen dhe ruajtjen e specieve të rralla të shpendëve që..

13.08.22 09:05 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера