Eмисия новини
от 12.00 часа

Numërimi paralel i Gallup: Rumen Radev merr 66.4% të votave

Kandidati për president Rumen Radev fitoi raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale të Bullgarisë me 66.4% të votave. Këtë e tregon numërimi paralel i agjencisë sociologjike Gallup International Balkan, partneri mediatik i Radios Kombëtare Bullgare...

21.11.21 21:05 |

Gallup: GERB-SDS, BSP dhe "Po e vazhdojmë ndryshimin" janë tre të parët në garën për parlamentin

56,4% e bullgarëve thonë se do të votojnë me siguri në zgjedhjet presidenciale, dhe 54,2% - se do të votojnë në zgjedhjet parlamentare. Këtë e tregojnë të dhënat e një studimi të agjencisë sociologjike Gallup International Balkan të..

21.10.21 17:27 |

Gallup: GERB-SDS është forca e parë politike, pason "Po e vazhdojmë ndryshimin"

Nëse zgjedhjet parlamentare do të ishin sot, rezultatet e votimit ndoshta do të ishin si më poshtë: GERB-SDS - 21.4% "Po e vazhdojmë ndryshimin" - 15.2% Partia Socialiste Bullgare (BSP) - 13.4% “Ka një popull të tillë” (ITN)..

29.09.21 16:01 |

Gjysma e bullgarëve i konsiderojnë zgjedhjet më 11 korrik si më të drejta

Për 49% të votuesve, zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 11 korrik ishin më të drejta se ato të mëparshme, dhe rreth dy të treta mbështesin votimin me makina. Këtë e tregon një sondazh telefonik i Gallup International Balkan i kryer midis 14 dhe 16..

17.07.21 06:40 |
Përvan Simeonov

Votimi jashtë shtetit ishte me rëndësi kyçe për rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve

Pritjet për një votim masiv nga Turqia nuk u përmbushën. Zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 11 korrik janë tashmë në histori, por komentet mbi rezultatet e tyre ende mbizotërojnë në media. Do të përpiqemi t’i shikojmë nga një kënd tjetër -..

16.07.21 12:50 |

Numërimi paralel i "Gallup": ITN është përpara GERB-SDS

Të dhënat e Agjencia Sociologjike "Gallup" nga numërimi paralel, me 100 % përpunim të rezultateve, tregon: "Ka një popull të tillë" /ITN/ : 23.2%, ose 61 vende në Parlament; GERB-SDS : 22.9%, ose 61 vende; “BSP për Bullgarinë” :..

11.07.21 22:46 |
Përvan Simeonov

"Gallup": Vota e bullgarëve jashtë mund të jetë vendimtare

"Mund të dalë se vota nga jashtë do të vendosë se në cilin drejtim do të anojnë peshoret." Këtë e tha për BNR drejtori ekzekutiv i "Gallup" Përvan Simeonov. Sipas tij, intriga e parë e votimit në zgjedhjet e sotme parlamentare është vendi i..

11.07.21 20:58 |

“Gallup”: GERB është lider në zgjedhjet parlamentare në Bullgari me 0.6%

Rezultatet e Exit Pollit të agjencisë sociologjike “Gallup”, partner mediatik i BNR-së, tregojnë këto shpërndarje të votave në Bullgari deri në orën 20.00 më 11 korrik 2021:  GERB – SDS: 22.1%, ose 59 vende në Parlament; “Ka një popull të..

11.07.21 20:31 |

“Gallup”: GERB-SDS fiton zgjedhjet parlamentare në Bullgari

Sipas sondazheve të agjencisë sociologjike “Gallup”, një partner i Radios Kombëtare Bullgare, aktiviteti zgjedhor tek ora 20.00 është 48.1%.  Ja edhe të dhënat e fundit të votimit: GERB - SDS: 24.5 %; Ka një popull të tillë 17.0%; BSP për..

04.04.21 21:11 |

Për bullgarët Rusia, Kina dhe SHBA-ja do të jenë superfuqitë në të ardhmen e afërt

Duke i përgjigjur pyetjes se cilat do të jenë super fuqitë gjatë 2030 58% e bullgarëve e vendosin Rusinë në   vend të parë, 50% e vendosin Kinën dhe 46% - Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kjo tregon një studim global i Asociacionit Ndërkombëtar..

23.02.21 12:02 |
Всички новини: днес | вчера