Eмисия новини
от 05.00 часа

"Gazeta Zyrtare” shpall rezultatet e zgjedhjeve

Në numrin e 59-të ditën e premte “Gazeta Zyrtare” do të publikojë rezultatet zyrtare të zgjedhjeve dhe shpërndarjen e vendeve në Legjislaturën e 46-të të Kuvendit Popullor. Pas kësaj, Presidenti Rumen Radev pritet të thërrasë seancën e parë të..

15.07.21 17:46 |
Всички новини: днес | вчера