Eмисия новини
от 18.00 часа

Bullgarët në Shqipëri mbrojtën historinë e tyre

Shoqata e Miqësisë Bullgaro-Shqiptare në qytetin Korça përhapi në rrjetet sociale një deklaratë kundër shpifjeve të Shoqatës Maqedonase “Ilinden” – Tiranë, transmetoi agjencia BGNES. Maqedonistët dënuan deklaratën e Ministrit për Evropën dhe..

04.11.20 15:39 |
Ministri Gent Cakaj dhe Nënpresidentja Iliajana Jotova

Ministri Gent Cakaj: Shqipëria do të respektojë të gjitha të drejtat e pakicës bullgare

Pas njohjes zyrtare të pakicës etnike bullgare në Shqipëri në vitin 2017 ajo disponon të gjitha të drejtat, përfshi këtu dhe mundësinë për mësimin e gjuhës amtare , vuri në dukje Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë..

16.10.20 16:41 |
Dy ministrat Gent Cakaj dhe Marijana Nikollova

Bullgaria dhe Shqipëria nënshkruan një Memorandum për turizmin

Zëvendëskryeministrja dhe Ministre e Turizmit Marijana Nikollova dhe Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë Gent Cakaj nënshkruan në Sofje një Memorandum për mirëkuptim dhe bashkëpunim në fushën e turizmit, transmetoi BTA...

16.10.20 12:34 |

Ministrja Ekaterina Zaharieva ripohoi përkrahjen e Bullgarisë ndaj integrimit evropian të Shqipërisë

Zëvendëskryeministrja dhe Ministre e Punëve të Jashtme Ekaterina Zaharieva ripohoi përkrahjen e Bullgarisë për integrimin evropian të Shqipërisë gjatë bisedimeve me homologun e saj shqiptar Gent Cakaj në Ministrinë bullgare të Punëve të Jashtme...

15.10.20 16:22 |

Gent Cakaj e falënderoi Ekaterina Zaharievën për ndihmën në luftimin e Covid-19

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj e falënderoi në Facebook Ministren e Jashtme të Bullgarisë Ekaterina Zaharieva për ndihëm në luftimin e Covid-19: Me angazhimin personal të Zëvendëskryeministres dhe Ministres së Punëve..

03.06.20 13:37 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР