Eмисия новини
от 01.00 часа
Pallati

Shteti nuk e ka të drejtën e pronësisë së pallatit “Carska Bistrica”

Gjykata Supreme e Kasacionit hodhi poshtë pretendimin e shtetit kundër Simeon Sakskoburggotskit dhe motrës së tij Marija-Luiza për pronësinë e pallatit “Carska Bistrica” (Bistrica Mbretërore) në pushimoren Borovec. Ky është procesi i parë nga..

12.10.20 18:29 |
Rumen Radev

Presidenti vendosi veto mbi ndryshimet në Ligjin e Pushtetit Gjyqësor

Presidenti Rumen Radev vendosi veto mbi ndryshimet në Ligjin për Pushtetin Vendor. Nga qendra e shtypit pranë presidencës theksojnë se deputetët ndryshojnë herën e dytë këtë vit nenet e ligjit duke ruajtur mundësinë për rritje në detyrë të disa ish..

15.09.20 14:58 |

Gjyqi refuzoi regjistrimin e Partisë “Nuk ka një shtet të tillë”

Gjykata Supreme e Kasacionit ripohoi refuzimin e Gjyqit të qytetit të Sofjes që partia e shoumenit Sllavi Trifonov “Nuk ka shtet të tillë” të regjistrohet në listën e partive politike. Refuzimi  është për shkak të simbolit të partisë – një pëllëmbë..

21.01.20 17:19 |
Всички новини: днес | вчера