Eмисия новини
от 13.00 часа

Trafik intensiv drejt Greqisë, Turqisë, Rumanisë

I madh është  qarkullimi i automjeteve ndaj Greqisë në pikëkalimin “Kullata -Promahon”, informuan nga Policia Kufitare. Në pikat e kalimit kufitar me Greqinë “Ilinden”, “Makaza”, “Kapitan Petko Vojvoda” autoritetet greke bëjnë kontrollime..

19.06.20 09:43 |

Bullgaria është ndër vendet në BE që pranojnë migrantë të mitur nga Greqia

Bullgaria dhe akoma 11 shtete evropiane marrin pjesë në shpërnguljen e migrantëve të mitur pa shoqërues të tyre nga ishujt grekë, bëri të ditur një zëdhënës i Komisionit Evropian. Që nga prilli deri tani janë transportuar dy grupe migrantësh...

18.06.20 18:59 |
Udhëtuesit që më 15 qershor ishin detyruar të presin në radha kilometrike, sot janë të territorin e Greqisë

Trafiku në pikëkalimin “Kullata – Promahon” është normal

Tashmë nuk ka radha prej automjeteve të lehta për kalimin e kufirit nga Bullgaria në drejtim të Greqisë në PKK “Kullata”. Situata u normalizua pasi autoritetet greke lehtësuan regjimin e kalimit të shtetasve të BE-së. Ata që vijnë në Greqi nga..

18.06.20 15:14 |

Tension i madh në pikëkalimin “Kullata – Promahon”

Udhëtimi për pushime detare në Greqi është i lejuar që nga data 15 qershor, por në momentin e tanishëm ai është vështirësuar shumë nga rreshtat kilometrikë në kufi. Që para se të hapet kufiri autoritetet bullgare paralajmëruan për rritje të shpejtë..

17.06.20 16:14 |

Shkëmbimi turistik mes Greqisë dhe Bullgarisë

Radhët në pikat e kalimit kufitar në drejtim Bullgari-Greqi pas heqjes së karantinës nuk janë vlerësim për cilësinë e turizmit në vendin tonë, apo shenjë për këtë se bullgarët parapëlqejnë plazhet greke – thanë zv. kryetari i Kuvendit Popullor Valeri..

16.06.20 12:44 |
PKK

Hiqet karantina për bullgarët që hyjnë në Rumani dhe Greqi

Bullgarët, të cilët hyjnë në territorin e Greqisë tashmë nuk do të duhet t’i nënshtrohen karantinës 14-ditore , bëri të ditur Drejtoria e Përgjithshme “Policia Kufitare”. Përmes Pikave të Kalimit Kufitar “Kullata”, “Ilinden”, “Makaza”, “Kapitan..

15.06.20 17:46 |

Protestë paqësore në kufirin me Greqinë

Ditën e hapjes së kufirit tonë me Greqinë zhvillohet një protestë paqësore në pikën kufitare “Kullata”. Ajo u organizua nga pronarët e depove për perime dhe fruta, të cilët që javën e kaluar shprehën pakënaqësi ndaj urdhëresës së Agjencisë Bullgare të..

15.06.20 10:46 |

Hiqet karantina për të gjithë që hyjnë në Greqi nga Bullgaria

Që nga dita e hënë, 15 qershori, Greqia hap kufirin e saj tokësor për qytetarët që hyjnë në vend nga Bullgaria dhe ata nuk do të vendosen në karantinë të detyrueshme. Hyrja përmes kufijve të tjerë të Greqisë – me Shqipërinë, Maqedoninë e..

13.06.20 14:01 |
Ministrja Angellkova

Bullgaria do të tërheqë turistë nga vendet me situatë analogjike epidemiologjike

Ministrja e turizmit Nikolina Angellkova diskutoi në bisedime telefonike dhe takime online daljen nga situata e krizës me përfaqësues të institucioneve dhe biznesit në Rumani, Greqi, Gjermani, Poloni, Çeki, Turqi, Izrael dhe nga vende të tjera. “..

11.06.20 20:08 |
Pikëkalimi

Turqia hapi trafikun për shtetas të huaj që udhëtojnë me vetura

Turqia hapi trafikun për shtetas të huaj që udhëtojnë me vetura, mikrobusë dhe autobusë. Trafiku në pikëkalimin Lesovo është intensiv në daljet nga Bullgaria, ndërsa në Kapitan Andreevo është normal. Në kufirin me Greqinë deri në 15.06.2020..

11.06.20 14:21 |
Всички новини: днес | вчера