Eмисия новини
от 14.00 часа

Frika për shpëtim dhe mbijetesë do të ndikojë seriozisht mbi votat e zgjedhësve

Fushata zgjedhore për zgjedhjet e ardhshme parlamentare më 4 prill në vendin tonë nuk ka filluar ende, por ekspertët dhe vëzhguesit politikë tanimë po bëjnë prognozat e veta. Ndaj momentit ato janë më tepër për karakterin e fushatës së ardhshme dhe jo kaq..

17.02.21 15:08 |

Pandemia zbuloi të metat e sistemit dhe deficitet në kulturën tonë shëndetësore

Tashmë mbi 1 250 000 veta janë viktimat e koronavirusit në të gjithë botën. Situata i ngjan një lufte të heshtur me një armik të padukshëm që merr jetën e shumë njerëzve çdo ditë dhe beteja me të është në fushën e shkencës dhe mjekësisë. Në dallim të..

22.12.20 12:36 |
Всички новини: днес | вчера