Eмисия новини
от 07.00 часа

Ndihma për shkollën e fundjavës “Hristo Botev” në Tiranë

Ambasadori bullgar në Tiranë Momçill Rajçevski i dhuroi Presidentit të Shoqatës “Prosperitet Golloborda”, z. Haxhi Pirushi , 15 tablete. Pajisjet u siguruan nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Bullgarisë për shoqatat bullgare..

02.03.21 18:34 |

Për jetën e bullgarëve në Shqipëri

Këto ditë tërë Evropa ndjek me shqetësim situatën në Shqipëri pas tërmetit të tmerrshëm më 25 nëntor. Si shumë shtete të tjera, edhe Bullgaria shprehu përkrahjen e vet, duke dërguar ndihmë humanitare, ndërsa qeveria livroi për këtë qëllim 200 000 leva..

29.11.19 17:13 |
Всички новини: днес | вчера