Eмисия новини
от часа

Arrestimi i Bojko Borisovit – një demonstrim, apo një hap në luftën kundër korrupsionit në Bullgari

Arrestimi 24-orësh i ish-Kryeministrit Bojko Borisov , ish-Ministrit të Financave Vlladislav Goranov dhe shefes së Qendrës së Qeverisë për shtyp Sevdalina Arnaudova më 17 mars është tema kryesore në politikën e brendshme të Bullgarisë dhe saga e..

21.03.22 16:03 |

Fillim konstruktiv i negociatave për një qeveri të re

Takimet e formacionit “Po e vazhdojmë ndryshimin” me BSP-në, “Ka një popull të tillë” dhe “Bullgaria Demokratike” u zhvilluan në frymë konstruktive, bëri të ditur për BNR Daniel Lorer nga partia fituese e zgjedhjeve parlamentare. Të gjithë pjesëmarrësit..

16.11.21 19:25 |
Hristo Ivanov

Dorëheqje pas zgjedhjeve në “Po, Bullgaria!” dhe në VMRO

Rezultati i koalicionit “Bullgaria Demokratike” është jashtëzakonisht i keq në krahasim me zgjedhjet e kaluara parlamentare, komentoi në rrjetet sociale bashkëkryetari i formacionit Hristo Ivanov. "Duhet të merret përgjegjësi". Po e jap dorëheqjen..

15.11.21 17:03 |
Hristo Ivanov

“Bullgaria Demokratike”: Mund të krijohet qeveri pa GERB dhe DPS

"Le të përshëndesim “Po e vazhdojmë ndryshimin”. Rezultati i tyre është i fortë dhe një prej shkaqeve kryesore për humbjen e votave tona i detyrohet pikërisht suksesit të tyre”, deklaroi bashkëkryetari i “Bullgarisë Demokratike” Hristo..

15.11.21 00:39 |

Këshilli Konsultativ tek Presidenti - 5 orë pa konsensus

Këshilli Konsultativ për Sigurinë Kombëtare tek Presidentit zgjati gati 5 orë, duke u përqendruar te masat financiare për luftimin e koronavirusit dhe masat kundër rritjes së presionit të migrantëve përtej kufirit tonë me Turqinë lidhur me ngjarjet në..

16.08.21 19:41 |
Maja Manollova

Tre forca politike duan të krijojnë qeveri të përkohshme

Ne do të propozojmë një hartë rrugore, kështu qe qytetarët bullgarë të marrin një qeveri të qëndrueshme me një mandat prej 6-8 muajsh, tha në parlament Maja Manollova nga "Ngrihu. BG! Ne po vijmë! ". Ky kabinet duhet të mbështetet tek ministrat e..

12.08.21 10:10 |
Toshko Jordanov

"Ka një popull të tillë" do të paraqesë kandidatët e tyre për ministra

Partia "Ka një popull të tillë" (ITN) do t'u prezantojë projekt-kabinetin e saj drejtuesve të BSP, "Bullgaria Demokratike" dhe "Ngrihu. BG! Ne po vijmë!". Në një letër drejtuar mediave, Toshko Jordanov, kryetar i grupit parlamentar të ITN, tha se do të..

02.08.21 10:23 |
Presidenti Radev

Sot, më 30 korrik, Presidenti do të japë mandat për formimin e qeverisë së re

Presidenti Rumen Radev do të dorëzojë mandat për formimin e qeverisë sot, më 30 korrik, në orën 5 pasdite. Këtë e bëri të ditur Kreu i Shtetit në qytetin Pleven (Bullgari Qendrore Veriore) . “Partitë dispononin kohë të mjaftueshme. Dialogu konstruktiv..

30.07.21 09:50 |

Filluan konsultimet politike me Presidentin

Presidenti Rumen Radev filloi konsultimet me partinë "Ka një popull të tillë" (ITN) për të dorëzuar një mandat për ta formuar qeverinë e re. "Le të braktisim tezën “Zgjedhje të parakohshme”, bëri thirrje Presidenti. “Jemi të qartë se ne, si fitues..

23.07.21 17:29 |
Hristo Ivanov

Parlamenti diskutoi rastin lidhur me shkarkimin nga detyra të kryeprokurorit

"Bullgaria Demokratike" mbështet veprimet e ministrit të përkohshëm të drejtësisë Janaki Stoillov për shkarkimin nga detyra të kryeprokurorit Ivan Geshev. Me rastin e takimit të sotëm të Këshillit të Lartë Gjyqësor, ku diskutohet procedura e lirimit të..

22.07.21 13:48 |
Всички новини: днес | вчера