Eмисия новини
от 14.00 часа

Tregu i punës në vendin tonë është gati të marrë përsipër një valë të madhe bashkatdhetarësh që po kthehen nga jashtë

Një sondazh ndër bullgarët jashtë vendit për platformën multimediale BulgariaWantsYou / "Bullgaria të dëshiron"/ bërë kohët e fundit tregon se, rreth 35 për qind e bashkatdhetarëve të anketuar në Evropë janë më se të vendosur të kthehen dhe..

15.06.22 07:15 |

Përse një IT specialist ringjall lojërat e bullgarëve nga vitet 90?

Sami Dogmush është 28 vjeç dhe punon në sferën e sipërmarrësisë digjitale dhe sociale. I provokuar nga nostalgjia për fëmijërinë e tij dhe gëzimin nga lojërat nga koha e kaluar, banuesi i kryeqytetit bashkë me akoma bashkëmendimtarë të tjerë, vendosin t’i..

03.11.20 06:05 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера