Eмисия новини
от 15.00 часа
Hamid Hamid

Prokurori i Përgjithshëm nuk drejton më Byronë e Mbrojtjes së Dëshmitarëve

Byroja e Mbrojtjes së Dëshmitarëve është nën menaxhimin e Ministrisë së Drejtësisë, vendosën ligjvënësit ditën e fundit të punës së Legjislaturës së 46-të të Kuvendit Popullor. Kalimi i kompetencave mbi Byronë nga Prokuroria në Ministrinë e..

15.09.21 14:01 |

ITN këmbëngul që vaksinimi të jetë vullnetar

Përfaqësuesit e “Ka një popull të tillë” (ITN) paraqitën në zyrën e Kuvendit Popullor ndryshime në Ligjin e Shëndetit, që kanë të bëjnë me formën e vaksinimit kundër Covid-19, i cili duhet të jetë rekomandues, jo i detyrueshëm. Sipas..

08.09.21 16:57 |

"Ka një popull të tillë" ndaj BSP: Nuk do të mbështesim një qeveri me mandatin tuaj

"Nuk ka asgjë të re për t'ju thënë, përveç se ne nuk do të mbështesim një qeveri me mandatin tuaj," i tha kryetari i grupit parlamentar të "Ka një popull të tillë" (ITN) Toshko Jordanov lideres së "BSP për Bullgarinë" Kornelija Ninova gjatë..

01.09.21 12:53 |
Liderja e BSP-së Kornelija Ninova

BSP në pritje të bisedimeve me ITN për formimin e qeverisë së re

Sipas programit të shpallur nga BSP, sot socialistët do të presin formacionin e tretë dhe të fundit “të ndryshimit” me të cilin janë gati të negociojnë për formimin e qeverisë së re - "Ka një popull të tillë" /ITN/. Pas dy takimeve të para, u..

01.09.21 06:15 |
Liderja e BSP-së Kornelija Ninova

Dështuan konsultimet midis BSP-së dhe Bullgarisë Demokratike për formimin e qeverisë së re

Grupi parlamentar i Bullgarisë Demokratike nuk u paraqit në takimin e planifikuar për sot me Partinë Socialiste Bullgare /BSP/ në kuadër të konsultimeve për formimin e një kabineti me mandatin e tretë. Duke shpjeguar motivet, bashkëkryetari i..

31.08.21 16:23 |

Komente të ndryshme nga forcat parlamentare mbi shanset e një kabineti të ri

Me dorëzimin e mandatit të tretë BSP , shanset për një qeveri me pjesëmarrjen e “Bullgarisë Demokratike” (DB) u ulën, komentoi bashkëkryetari i koalicionit Hristo Ivanov. Nga “Ngrihu.BG! Ne po vijmë” jenë gati për të negociuar, por sipas..

27.08.21 09:50 |
Kornelija Ninova

Kornelija Ninova: E majta do të përpiqet të krijojë një kabinet

BSP do të përpiqet të krijojë një qeveri, tha udhëheqësja e majtë Kornelija Ninova për BNT minuta para se të merrte mandatin e tretë hetimor nga presidenti. “Do të fillojmë me dokumentin politik, sepse duhet të ketë marrëveshje për atë që do të..

27.08.21 09:34 |
Presidenti Rumen Radev

Presidenti dorëzon mandatin e tretë për formimin e qeverisë së re

Sot Presidenti Rumen Radev ia jep mandatin e tretë për formimin e qeverisë grupit të tretë më të madh parlamentar në Legjislaturën e 46 -të Kuvendit Popullor - "BSP për Bullgarinë". Mbrëmë, pasi u bë e qartë se mandati po i shkonte BSP-së ,..

27.08.21 06:00 |

Asnjë ndryshim në pozitat para provës së tretë për të formuar një kabinet

Pozicionet e partive të përfaqësuara në parlament mbeten të pandryshuara një ditë para dorëzimit të mandatit të tretë për të formuar një qeveri. Ivajllo Vëllçev nga “Ka një popull të tillë” (ITN) përsëriti se partia e tij nuk do të japë mbështetje..

26.08.21 12:37 |

ITN është forca e tretë politike, miratimi i kabinetit të përkohshëm po rritet

Nga forca e parë politike “Ka një popull të tillë” (ITN) tashmë zë vendin e tretë, tregojnë të dhënat në një sondazh sociologjik të “Market Links”, financuar dhe kryer së bashku me bTV. Diferenca midis “Bullgarisë Demokratike” (DB), ITN dhe..

26.08.21 11:11 |
Всички новини: днес | вчера