Eмисия новини
от 17.00 часа

Ka qartësi për përgjegjësitë në qeverinë e ardhshme

Qeveria e koalicionit pothuajse ka arritur marrëveshje, bënë të ditur për BNR burime partiake. "Po e vazhdojmë ndryshimin", Partia Socialiste Bullgare /BSP/, "Ka një popull të tillë" /ITN/ dhe "Bullgaria Demokratike" do të qeverisin sipas..

06.12.21 09:25 |

Prioritetet e Parlamentit të ri bullgar

Nën kryesinë e deputetit më të vjetër, dr. Sillvi Kirillov , deputetët e Legjislaturës së re të 47-të të Kuvendit Popullor të Bullgarisë u betuan se në të gjitha veprimet e tyre do të udhëhiqen nga interesat e popullit bullgar. Presidenti Rumen..

03.12.21 16:10 |
Sllavi Trifonov

“Ka një popull të tillë”: Negociatat për qeveri duhet të zhvillohen haptazi

“Po të kisha një makinë kohe, do të bëja sërish të njëjtën gjë”. Këtë e tha lideri i “Ka një popull të tillë” /ITN/ Sllavi Trifonov në televizionin 7/8. Ju rikujtojmë se pasi ishte forca e parë në zgjedhjet parlamentare të korrikut, por nuk arriti..

15.11.21 00:55 |
Ivan Hinovski

"Ka një popull të tillë" propozoi një program anti-krizë për energjetikën

Partia "Ka një popull të tillë" propozoi në një konferencë një program me 18 masa anti-krizë për zhvillimin e qëndrueshëm të energjetikës dhe mbështetje për bizneset dhe familjet. Ndër masat me prioritet është zbatimi i një mekanizmi për..

30.09.21 17:44 |
Toshko Jordanov

ITN dëshiron partneritet me "Bullgarinë Demokratike" dhe "Po e vazhdojmë ndryshimin"

"Ka një popull të tillë" (ITN) dorëzoi dokumentet e veta në KQZ për pjesëmarrje në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Formacioni i showmanit Sllavi Trifonov tashmë deklaroi se nuk do të propozojë një kandidat të vet për president, por do të..

27.09.21 12:50 |
Hamid Hamid

Prokurori i Përgjithshëm nuk drejton më Byronë e Mbrojtjes së Dëshmitarëve

Byroja e Mbrojtjes së Dëshmitarëve është nën menaxhimin e Ministrisë së Drejtësisë, vendosën ligjvënësit ditën e fundit të punës së Legjislaturës së 46-të të Kuvendit Popullor. Kalimi i kompetencave mbi Byronë nga Prokuroria në Ministrinë e..

15.09.21 14:01 |

ITN këmbëngul që vaksinimi të jetë vullnetar

Përfaqësuesit e “Ka një popull të tillë” (ITN) paraqitën në zyrën e Kuvendit Popullor ndryshime në Ligjin e Shëndetit, që kanë të bëjnë me formën e vaksinimit kundër Covid-19, i cili duhet të jetë rekomandues, jo i detyrueshëm. Sipas..

08.09.21 16:57 |

"Ka një popull të tillë" ndaj BSP: Nuk do të mbështesim një qeveri me mandatin tuaj

"Nuk ka asgjë të re për t'ju thënë, përveç se ne nuk do të mbështesim një qeveri me mandatin tuaj," i tha kryetari i grupit parlamentar të "Ka një popull të tillë" (ITN) Toshko Jordanov lideres së "BSP për Bullgarinë" Kornelija Ninova gjatë..

01.09.21 12:53 |
Liderja e BSP-së Kornelija Ninova

BSP në pritje të bisedimeve me ITN për formimin e qeverisë së re

Sipas programit të shpallur nga BSP, sot socialistët do të presin formacionin e tretë dhe të fundit “të ndryshimit” me të cilin janë gati të negociojnë për formimin e qeverisë së re - "Ka një popull të tillë" /ITN/. Pas dy takimeve të para, u..

01.09.21 06:15 |
Liderja e BSP-së Kornelija Ninova

Dështuan konsultimet midis BSP-së dhe Bullgarisë Demokratike për formimin e qeverisë së re

Grupi parlamentar i Bullgarisë Demokratike nuk u paraqit në takimin e planifikuar për sot me Partinë Socialiste Bullgare /BSP/ në kuadër të konsultimeve për formimin e një kabineti me mandatin e tretë. Duke shpjeguar motivet, bashkëkryetari i..

31.08.21 16:23 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР