Eмисия новини
от 13.00 часа
Kornelija Ninova

BSP kërkoi nga ITN të tërheqë kandidaturën e Petër Iliev

“Ka një popull të tillë” – ITN, të tërheqë kandidatin e Petër Iliev për zëvendëskryeministër dhe ministër të brendshëm, për të marrë mbështetjen e BSP për qeverinë. Ky kusht u vendos nga liderja Kornelija Ninova pas një mbledhjeje të..

09.08.21 17:14 |
Sllavi Trifonov

"Ka një popull të tillë" shënoi 6 shkaqe për përkrahjen e kabinetit të tyre

Udhëheqësi i partisë "Ka një popull të tillë" (ITN) showmani Sllavi Trifonov vuri në dukje 6 arsye se pse partitë e ndryshimit duhet të mbështesin projekt -kabinetin e tyre. Në Facebook Trifonov shkroi: modeli i qeverisjes GERB duhet të..

09.08.21 12:35 |
Petër Iliev

Petër Iliev nuk do të tërhiqet nga projekt-kabineti

Kandidati për zëvendëskryeministër dhe Ministër të Punëve të Brendshme Petër Iliev nga partia “Ka një popull të tillë” (ITN) shpalli se nuk do të tërhiqet nga projektkabineti. Iliev mendon se është “viktimë e veprimeve në prapaskenë dhe e mediave..

09.08.21 10:19 |

Pllamen Nikollov i paraqiti presidentit projekt-kabinetin e tij

“Shpresoj se keni arritur në këtë detyrë të vështirë të përbërjes dhe strukturës së Këshillit të Ministrave”, tha Presidenti Rumen Radev, pasi “Ka një popull të tillë” - ITN ktheu të përmbushur mandatin për të formuar një qeveri. Sipas përbërjes së..

06.08.21 19:48 |

ITN pret mbështetje për kabinetin e tyre nga tri forca politike

Pasi “Ka një popull të tillë” – ITN i ktheu mandatin për të formuar një qeveri presidentit, kryetari i grupit parlamentar të partisë Toshko Jordanov tha se pret që projekt-kabineti të mbështetet nga “Ngrihu.BG! Ne po vijmë!”, “Bullgaria Demokratike”..

06.08.21 19:39 |
Pllamen Nikollov

Deri në minutën e fundit "Ka një popull të tillë" do të kërkojë mbështetje qeveritare

Partia "Ka një popull të tillë" (ITN) dhe koalicioni "BSP për Bullgarinë" kanë arritur afrim pothuajse në të gjitha çështjet, tha kandidati për Kryeministër Pllamen Nikolov pas takimit midis dy grupeve parlamentare. Ende nuk është diskutuar nëse do të..

06.08.21 13:15 |
Momçill Ivanov

U tërhoq një prej kandidaturave për ministër në projekt kabinetin e Pllamen Nikollovit

Kandidati për Ministër të Drejtësisë Momçill Ivanov u tërhoq për arsye personale, tha kandidati për kryeministër nga partia "Ka një popull të tillë" Pllamen Nikollov në një konferencë shtypi në parlament. "Dinjiteti i tij nuk e lejon që të vazhdojë..

06.08.21 10:32 |
Stanisllav Ballabanov

ITN nuk do të nënshkruajë marrëveshje me negociatorët e kabinetit

Partia fituese “Ka një popull të tillë” – ITN, nuk do të nënshkruajë marrëveshje me grupet parlamentare, nga të cilat pret mbështetje për formimin e një qeverie, por është e gatshme të vazhdojë negociatat për të përcaktuar përparësitë, tha deputeti..

05.08.21 15:25 |
Pllamen Nikollov

Presidenti do të marrë me kohë propozimin për kabinetin e ri

Pllamen Nikollov i propozuar për Kryeministër nga partia “Ka një popull të tillë” (ITN), do t'ia paraqesë Presidentit Rumen Radev propozimin për përbërjen e qeverisë së ardhshme më 6 gusht. Kjo u konfirmua nga vetë mbajtësi i mandatit në godinën e..

05.08.21 12:46 |

Po ulet numri i njerëzve që dëshirojnë të votojnë po të ketë zgjedhje të treta parlamentare në vend

Partia e Sllavi Trifonovit "Ka një popull të tillë" (ITN) po rrit elektoratin e saj kundejt koalicionit GERB - SDS, sipas sondazhit të fundit të “Market Links” të porositur nga bTV. Sondazhi u zhvillua në periudhën midis 21-28 korrikut. Në rast të..

05.08.21 11:10 |
Всички новини: днес | вчера