Eмисия новини
от 13.00 часа
Ilhan Kyuchyuk

Fqinjësia e mirë me Bullgarinë është e detyrueshme për negociatat e Shkupit me BE-në

Marrëveshjet për fqinjësi të mirë me Bullgarinë dhe Greqinë janë një pjesë e rëndësishme e kornizës së negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, tha për Radion Kombëtare Bullgare (BNR) eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk. Si një raportues i..

05.07.20 11:54 |
Ilhan Kyuchyuk

Plani për rimëkëmbje – mundësi për rifillim ekonomik dhe politik të projektit evropian

Kriza me koronavirusin shkaktoi recesionin më të madh në historinë e Bashkimit Evropian. Për shkak të pandemisë pritet se ekonomia evropiane do të shënojë rënie mbi 7% deri në fund të këtij viti. Përgjigja e Komisionit Evropian është Plani..

15.06.20 13:28 |
Всички новини: днес | вчера