Eмисия новини
от 02.00 часа

Belladona është në thelbin e "mjekimit bullgar" të parkinsonizmit

Në vitin 1900 një i ri 24-vjeçar nga familja e një shëruesi në qytetin bullgar Sopot shkoi në Kostandinopojë për të studiuar sekretet e bimëve. Emri i tij është Ivan Raev dhe dy dekada më vonë ai u bë i famshëm në Itali si shpikësi i "cura..

25.04.21 06:15 |

Mjekim bullgar shpëton Evropën nga epidemi vdekjeprurëse

Në fund të Luftës së Parë Botërore në Kontinentin e Vjetër u përhap një sëmundje misterioze e quajtur sëmundje e gjymit (Trypanosomiasis afrikane). Dhjetëra   mijë veta jo vetëm që u sëmurën, por edhe vdiqën. Në vitin 1900 një i ri..

08.06.20 12:36 |
Всички новини: днес | вчера