Eмисия новини
от часа

Fotografi Ivan Shishiev: Koha është detaji më i vështirë për t'u paraqitur në një fotografi

Si një qytet me më shumë se 8000 vjet histori, Sofja mbetet e paeksploruar. "Koha në Sofje rrjedh sipas rregullave të veta dhe për ta kapur atë me të vërtetë në fotografi, duhet t'i njohësh ato," vë në dukje fotografi Ivan Shishiev, autor i albumit..

25.09.23 10:55 |

Momente nga jeta e Sofjes në një ekspozitë të veçantë fotografike

Në godinën e Bashkisë Metropolitane një përzgjedhje e veçantë me 160 vepra të Ivan Shishiev tregon këndvështrimin e tij për monumentet arkitekturore të Sofjes, momente të jetës në hapësirat e hapura të kryeqytetit, specifikat e mjedisit..

13.03.23 16:33 |
Monumenti i Penço dhe Petko Sllavejkovit në sheshin

25 libra të vendosur pranë monumenteve në kryeqytet befasuan sofjanasit në Krishtlindje

Mu në Krishtlindje – më 25 dhjetor, si një dhuratë për sofjanasit, u vendosën 25 libra pranë 25 monumenteve. Iniciativa dhe realizimi ishin i shtëpisë botuese “Krëg” të fotografit Ivan Shishiev dhe shkrimtarit Aleksandër Shpatov. Iniciativa..

29.12.20 12:29 |

Dashuria ndaj kryeqytetit në “Etydat e Sofjes”

„Etydat e Sofjes” ritregojnë ngjarje, ndodhi dhe çaste interesante nga jeta e qytetit, njerëzve, kafshëve, shpendëve dhe ndërtesave në Sofje. Heroi mund të jetë bile qielli mbi kryeqytet. Në fakt “ Etydat e Sofjes ” është një nga faqet më..

03.04.18 15:20 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна