Eмисия новини
от 15.00 часа

Protesta në Pazarxhik kundër ekstradimit të një bullgari në Gjermani

Gjykata e Apelit në Plovdiv urdhëroi ekstradimin e 23-vjeçarit Ivan Tilev nga Pazarxhiku, i akuzuar nga Prokuroria Gjermane për mashtrim financiar me vlerë prej 800 mijë euro. Të afërmit dhe miqtë e të riut organizuan një protestë para godinës së..

06.10.22 15:09 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна