Eмисия новини
от 00.00 часа

Dëgjimi i kandidates bullgare për eurokomisare Rumjana Zheleva në Parlamentin Evropian

Ditën e martë kandidatja bullgare për eurokomisare Rumjana Zheleva u dëgjua nga Parlamenti Evropian. Dëgjimi, që vazhdoi afro tri orë, ishte një provë e rëndë për kandidaten për eurodeputete dhe shkaktoi kryesisht shënime kritike. Në vend që t’u përgjigjet..

13.01.10 12:10 |

Rumjana Zheleva – kandidatura bullgare për evrokomisare

Kandidatura bullgare për evrokomisare i përket ministres së punëve të jashtme dr. Rumjana Zheleva. Ajo ka mbaruar sociologji në Universitetin e Sofjes “Shën Kliment Ohridski”. Ka specializuar sociologji ekonomike dhe industriale në Universitetin në Bilefeld..

05.01.10 11:25 |

Rumjana Zheleva do të popullarizojë solidaritetin në punën e saj të ardhshme si eurokomisionere

Kryetari i KE-së Jose Barroso ia dha ministres së jashtme bullgare Rumjana Zheleva, kandidate për komisionere evropiane, resorin “Bashkëpunim ndërkombëtar, ndihmë humanitare dhe reagim në kriza”. Ministrja Zheleva nënvizoi rëndësinë e këtij resori nga..

02.12.09 10:03 |
Всички новини: днес | вчера