Eмисия новини
от 09.00 часа
Kamelija Nejkova

“Ka një popull të tillë” është në krye të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

Kamelija Nejkova është kryetarja e re e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, njoftoi Presidenti Rumen Radev pas konsultimeve me forcat parlamentare. Nejkova u emërua nga partia "Ka një popull i tillë" (ITN) dhe zëvendëson Krasimir Cipov, kandidatura e..

07.05.21 10:37 |

“Ka një popull të tillë” ktheu mandatin për formimin e qeverisë

Presidenti Rumen Radev i dorëzoi një mandat për të formuar qeveri kandidates për kryeministre, të emëruar nga grupi i dytë më i madh parlamentar në Legjislaturën e 45-të Kuvendit Popullor "Ka një popull të tillë" Antoaneta Stefanova. Ajo menjëherë..

28.04.21 09:56 |
Antoaneta Stefanova

“Ka një popull të tillë” do ta kthejnë mandatin për formimin e qeverisë

"Propozimi ynë për kryeministër është kampionia botërore e shahut Antoaneta Stefanova. Ajo ka arsim ekonomik dhe flet pesë gjuhë," tha udhëheqësi i grupit të dytë parlamentar më të madh të partisë. “Sigurisht, Antoaneta Stefanova do ta kthejë..

26.04.21 09:58 |

Parlamenti miratoi në lexim të parë krijimin e një zone të re zgjedhore “Jashtë shtetit”

Parlamenti miratoi njëzëri në lexim të parë ndryshimet në Kodin Zgjedhor të parashtruara nga partia “Ka një popull të tillë”. Ato përfshijnë heqjen e kufizimit për hapjen e qendrave të votimit në vendet jashtë BE, krijimin e një elektorati të..

23.04.21 18:59 |
Hristo Ivanov

Të ftuarit refuzojnë të zhvillojnë bisedime me GERB për formimin e kabinetit të ri

Partia “Ka një popull të tillë” nuk do t’i përgjigjet ftesës së GERB-SDS për të zhvilluar bisedime për përkrahjen e kabinetit me mandat të tyre. Këtë e deklaroi para BNR-së deputeti Stanisllav Ballabanov. “E ftuam Borisovin për ta dëgjuar. Ai nuk..

21.04.21 14:09 |

Filloi punë Legjislatura e 45 e Kuvendit Popullor

Deputetja më e moshuar Mika Zajkova hapi punën e Legjislaturës së 45 të Kuvendit Popullor. “Populli na dërgoi në këtë sallë për ndryshimin, e cila të na nxjerrë nga të gjitha vendet e fundit në BE”, tha Zajkova. Deputetët u betuan,..

15.04.21 12:36 |
Sllavi Trifonov

Reaksioni i parë i partisë “Ka një popull të tillë” pas zgjedhjeve

“Ka një popull të tillë” do ta ndjekë procedurën ligjore. Këtë e shkroi në faqen e vet në Facebook lideri i partisë Sllavi Trifonov, ku shënohet: “Me rastin e pohimeve dhe ofertave të ndryshme politike gjatë disa ditëve të fundit, desha të them: Ka..

07.04.21 17:00 |
Всички новини: днес | вчера