Eмисия новини
от 21.00 часа
Monumenti i kolonelit Konstantin Kavarnaliev

Shkupi pengon restaurimin e monumenteve ushtarake bullgare

Ne duam të ngremë monumente ushtarake në territorin e Maqedonisë Veriore, por bisedimet janë të vështira, tha për Radion Kombëtare Bullgare Ivo Antonov nga Ministria e Mbrojtjes. Problemet nuk janë për shkak të mosveprimit të Bullgarisë, por për..

06.05.21 13:14 |

Pas 53 vitesh në Dojran përsëri ngritën monumentin e kolonelit Kavarnaliev

Pas 53 vitesh në Dojran të Maqedonisë së Veriut përsëri u ngrit monumenti 7 metrash i kolonelit Konstantin Kavarnaliev. Monumenti i heroit bullgar nga Lufta Ballkanike u hodh në erë nga autoritetet jugosllave në vitin 1966. Kryeministrat e Bullgarisë dhe..

01.08.19 16:47 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера