Eмисия новини
от часа

Rrezik ekstrem i zjarreve të paktën deri më 15 gusht

Më 5 gusht u shpall ditë zie në bashkitë Petriç, Sandanski dhe Kresna në kujtim të dy pylltarëve që vdiqën duke shuar zjarrin pranë fshatit Petrovos së bashkisë së Sandanskit. Pas përshkallëzimit të zjarreve në vend, qeveria urdhëroi ndërprerjen e të..

05.08.21 09:30 |

Kriza e koronavirusit - një sprovë serioze për bashkitë e vogla në Bullgari

Bashkitë e vogla në Bullgari kanë vështirësi serioze në kushtet e pandemisë. Buxhetet e tyre u tretën përgjysmë, papunësia u rrit për shkak të falimentimeve në masë të biznesit vendas . Kresna është një prej tyre. Jetesa kryesore e njerëzve nga qyteti..

26.08.20 11:39 |
Aksi i autostradës Struma që tashmë është gati - nga qyteti Kresna deri në qytetin Sandanski

Bullgaria financon aksin e fundit të autostradës “Struma”

Qeveria bullgare siguron 379 mln. euro nga buxheti shtetëror për ndërtimin e segmentit të autostradës “Struma”, i cili kalon përmes grykës malore në rajonin e qytetit Kresna. Mjetet financiare do të përdoren për ndërtimin e objektit, bashkë me..

07.08.19 14:32 |
Всички новини: днес | вчера