Eмисия новини
от часа

Valentin Jordanov – bullgari që ndryshoi pamjen e Las Vegasit

Valentin Jordanov është një njeri pozitiv dhe i suksesshëm i cili transformon Las Vegasin me instalacionet, pikturat dhe skulpturat e tij të jashtëzakonshme shumëngjyrëshe. Historia e piktorit bullgar është pushtuese dhe motivuese. Ai është..

11.09.22 12:45 |
Diana Nikollova dhe fëmijë nga shkolla bullgare në Las Vegas

Më 24 maj tek bullgarët në Las Vegas

Dita e vëllezërve Kirill dhe Metodij, e arsimit dhe kulturës bullgare është festa më e respektuar mes bashkatdhetarëve tanë nëpër botë. Një qendër fare e natyrshme të gjendjes shpirtërore festive janë shkollat bullgare, të cilat mbjellin farën e..

24.05.21 10:05 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна