Eмисия новини
от 07.00 часа
Lili Ivanova

"Tërfilat"

Lili Ivanova është prima e padiskutueshme e muzikës bullgare. Përveç talentit, disiplinës dhe përkushtimit, pas dekadave në krye qëndron edhe zgjedhja e saj e muzikantëve më të mirë me të cilët këngëtarja ka punuar ndër vite. Para pak..

09.07.24 06:30 |

Lili Ivanova me një koncert në sallën legjendare "Flagey" në Bruksel

Pas një pauze dhjetëvjeçare, ylli i estradës bullgare, Lili Ivanova, do të mbajë sërish një koncert të madh në Bruksel. Ngjarja është më 6 mars në orën 20:00 me orën lokale në sallën legjendare "Flagey" të kryeqytetit belg dhe është nën patronazhin e..

06.03.24 10:50 |
Lili Ivanova

Këngëtarja e madhe bullgare Lili Ivanova themeloi një fondacion që do ta trashëgojë atë

Fondacioni “Lili Ivanova” do të promovojë arritjet e muzikës dhe kulturës bullgare në vend dhe jashtë. Fondacioni do të organizojë të gjitha llojet e ngjarjeve dhe aktiviteteve me karakter kulturor, duke prezantuar Lili Ivanova, do të realizojë..

03.07.23 11:02 |

Lili Ivanova e mbyll turneun e saj kombëtar me një koncert në Sofje

Turneu kombëtar i legjendës së estradës bullgare Lili Ivanova kaloi me shumë interes, salla të mbushura dhe me duartrokitje dhe brohoritje të vazhdueshme "Të duam" nga publiku. Pas 31 takimeve të paharrueshme me fansat në qytetet e vogla dhe të..

04.12.22 11:20 |
Lili Ivanova

Gëzuar Ditëlindjen, Lili Ivanova!

Në të vërtetë nuk ka asnjë artist tjetër me një biografi të tillë në historinë e muzikës pop bullgare. Karriera e Lili Ivanovës filloi në fillim të viteve 60 të shekullit XX, pra ajo gëzon fansat e saj tashmë gjashtë dekada. Një vajzë e lindur në..

24.04.21 14:56 |

Kompozitori Mitko Shterev ringjalli këngën e njohur “Krizantema ” me një aranzhim të ri

Kompozitori dhe themelues i grupit “Diana Ekspes” Mitko Shterev ringjalli një nga meloditë e tij më të njohura “Krizantema” në lidhje me ditëlindjen e tij më 28 janar. Versioni i ri i këngës u paraqit ditë të numëruara pas jubileut 75 vjeçar të..

14.02.21 06:25 |

Prima e estradës bullgare Lili Ivanova përkrahu mjekët në luftën me Covid-19

Këngëtarja legjendare Lili Ivanova tregoi solidaritetin e vet me mjekët në linjën e pare të luftës me koronavirusin. Favoritja e disa brezave bullgarë u dërgoi mjekëve në spitalin e kryeqytetit “Aleksandrovska” lule, CD me muzikën e saj dhe mesazh, në..

25