Eмисия новини
от 19.00 часа
Shën Metodij

Nderojmë fjetjen e Shën Metodjit

Më 6 prill Kisha Ortodokse Bullgare nderon fjetjen e Shën Metodijit, apostull sllavo-bullgar. Ai është vëllai më i madh i Konstantin Filozofit – Shën Kirill. Ai u bë murg pasi hoqi dorë nga karriera e tij si guvernator ushtarak i një rajoni sllav..

06.04.22 11:31 |

Ekspozita fotografike “Magjia e Lindjes” na afron me ngjyrat dhe kulturën e Azisë

Ekspozita fotografike “Magjia e Lindjes” është radhitur në galerinë në të hapur “Ura e të dashuruarve” pranë Pallatit Kombëtar të Kulturës në Sofje. Ekspozita paraqet jetën e përditshme, kulturën dhe natyrën e 17 shteteve të Azisë. Ndër to janë..

18.05.19 10:25 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера