Eмисия новини
от 01.00 часа

Si u ndërtua Shtëpia e Operës dhe Baletit Kombëtar

Fillimi i viteve 1920 ishte një periudhë në të cilën shumë arkitektë dhe ndërtues bullgarë u kthyen në atdheun e tyre pasi kishin bërë studime jashtë vendit duke marrë në zemër idenë për shndërrimin e Sofjes së pasluftës në një qytet të vërtetë..

24.10.21 14:45 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР