Eмисия новини
от 13.00 часа

Shteti është gati të veprojë në situata të jashtëzakonshme në centralin atomik “Kozlloduj”

Shteti është gati të veprojë në përputhje me të gjitha standardet evropiane në rast të situatës eventuale të jashtëzakonshme në centralin atomik energjik “Kozlloduj”. Ky është vlerësimi i shprehur pas stërvitjes së zhvilluar kombëtare “Mbrojtja..

21.11.19 10:58 |

Përfundoi raundi i dytë i zgjedhjeve vendore në Bullgari

Zyrtarisht përfundoi balotazhi i së dielës në Bullgari për zgjedhjen e kryetarëve të 196 bashkive. Votimi kaloi në atmosferë të qetë, pa shkelje të konsiderueshme të rregullave zgjedhore dhe të rendit publik, informuan nga Ministria e Punëve të..

03.11.19 21:45 |
Ministri Mlladen Marinov

Vazhdon operacioni kundër trafikantëve të armëve nga Bullgaria dhe Britania e Madhe

Ministri i punëve të brendshme Mlladen Marinov tha se autoritetet bullgare dhe britanike vazhdojnë të punojnë së bashku në lidhje me një operacion të madh kundër një grupi kriminal për trafik të armëve. Gjykata e Specializuar Penale në Sofje..

19.09.19 14:08 |

Bullgaria është kundër pranimit të migrantëve drejtpërsëdrejti nga anijet

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e punëve të jashtme Ekaterina Zaharieva dhe ministri i punëve të brendshme Mlladen Marinov morën pjesë në takimin joformal të ministrave të brendshëm dhe të jashtëm të vendeve të Bashkimit Evropian dhe të..

22.07.19 16:57 |

Fushatë kundër korrupsionit në “Urën e Danubit”

Ministria e Punëve të Brendshme filloi një fushatë të quajtur “Qëndro pastër, thuaj JO korrupsionit”. Hapi i parë është zhvillimi i anketës ndër qytetarët, të cilët kalojnë pikën e kalimit kufitar “Ura e Danubit” (pranë qytetit Ruse, midis Ruimanisë..

12.07.19 10:26 |
Mlladen Marinov

Në Bullgari s’ka grupe të mëdha kriminale dhe struktura kombëtare mafioze

Siguria në Bullgari është relativisht e qëndrueshme. Nuk ka grupe të mëdha kriminale dhe struktura kombëtare mafioze, tha ministri i brendshëm Mlladen Marinov gjatë hapjes së konferencës për kundërvënien e kriminalitetit të organizuar. Mlladenovi..

05.07.19 11:49 |

MPB: Autoritetet bullgare kontrollojnë plotësisht situatën në kufi

Autoritetet bullgare e kontrollojnë krejtësisht situatën në kufi dhe situata lidhur me migrantët është nën kontroll. Këtë e tha Ministri i Punëve të Brendshme Mlladen Marinov në një tryezë të rrumbullakët me temë: “Mbrojtja e kufirit të jashtëm të BE-së..

02.05.19 14:37 |

Prokuroria dhe MPB-ja filluan një fushatë të madhe kundër mashtrimeve telefonike

Prokuroria dhe MPB-ja njoftuan se po fillojnë një fushatë të madhe kombëtare kundër mashtrimeve telefonike, ku viktimat zakonisht janë njerëzit e plakur. Në një mbledhje të posaçme kushtuar kësaj teme Zëvendëskryeprokurori Ivan Geshev shpalli se deri..

19.04.19 13:01 |

Nuk pritet kërcënim më i madh i terrorizmit gjatë festave në Bullgari

Në lidhje me garantimin e sigurisë së ngjarjeve të planifikuara fetare për festimin e Pashkës në kushtet e përqendrimit të shumë njerëzve në një vend, në Ministrinë e Punëve të Brendshme u zhvillua mbledhja e Shtabit Operativ Kombëtar për menaxhimin e..

28.03.19 10:06 |
Всички новини: днес | вчера