Eмисия новини
от 03.00 часа
Maja Manollova

Avokatja e Popullit insiston që euro-deputetët bullgarë të përkrahin heqjen e standardit të dyfishtë të ushqimeve në BE

Avokatja e Popullit Maja Manollova ngul këmbë, që të gjithë euro-deputetët bullgarë të përkrahin heqjen e standardit të dyfishtë të ushqimeve në BE dhe më 16 prill të votojnë ndalimin e tyre. “Të gjithë 17 përfaqësuesit bullgarë në Parlamentin Evropian..

02.04.19 18:31 |
Всички новини: днес | вчера