Eмисия новини
от 21.00 часа

Maria Gusejnova – një iluministe bullgare në Azerbajxhan

Republika e Bullgarisë dhe Republika e Azerbajxhanit nisën marrëdhëniet diplomatike 30 vjet më parë, por edhe pse "toka e zjarrit" është vetëm 3 orë e 10 minuta larg me avion, ajo mbetet pak e njohur për bullgarët. Megjithatë, bashkatdhetarët tanë..

30.11.22 07:15 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна