Eмисия новини
от 22.00 часа
Maria Zaharova

Rusia është gati të bashkëpunojë me Bullgarinë në hetimin e shpërthimeve

Rusia është e gatshme t’i ndihmojë autoritetet bullgare në hetimin e shpërthimeve në depot ushtarake në Bullgari, nëse kërkesa vjen nga organet përkatëse të zbatimit të ligjit. Kjo u deklarua nga zëdhënësja e Ministrisë Ruse të Punëve të..

29.04.21 17:53 |
Zëdhënësja e MPJ-së të Rusisë

Moska pret që Bullgaria të përmbahet nga hapat në dëm të marrëdhënieve të saj me Rusinë

Zëdhënësja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Maria Zaharova deklaroi se Moska është në dijeni me akuzat e ngritura në Bullgari kundër kryetarit të lëvizjes “Filorusët” Nikollaj Malinov dhe shpreson se Sofja nuk do të ndërmarrë hapa, të cilat do..

13.09.19 10:55 |
Всички новини: днес | вчера