Termocentrali

Termocentrali më i madh me qymyrgur shpalli gatishmëri për protesta

Sindikata e Konfederatës së Sindikatave të Pavarura në Termocentralin “Marica Lindje 2” shpalli gatishmërinë për të protestuar. Ata kërkojnë rikthimin dhe rishikimin e Planit të Rimëkëmbjes dhe Qëndrueshmërisë së Bullgarisë, për shkak të rrethanave..

06.10.22 15:06 |

Gati 2300 nënshkrime në mbështetje të Termocentralit “Marica Lindje 2” dhe “Miniera Marica Lindje”

Gati 2300 nënshkrime në mbështetje të Termocentralit “Marica Lindje 2” dhe “Miniera Marica Lindje” u mblodhën në Jamboll. Peticioni kundër mbylljes së kompleksit javën e dytë nënshkruhet në tetë qytete në Bullgarinë Juglindore. Organizatorët e fushatës..

17.08.21 20:39 |

Sindikatat e Termocentralit “Marica Lindje 2” po përgatitin protestë

Sindikatat nga Termocentrali shtetëror me qymyr “Marica Lindje 2”paralajmërojnë se së shpejti mund të organizojnë protesta dhe greva për të mbrojtur funksionimin e centralit. Në një letër të hapur, ata shprehën shqetësimin në lidhje me transferimin..

01.06.21 18:28 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна