Eмисия новини
от 15.00 часа
Zoran Taev

Shkupi ofron që Marrëveshja e Fqinjësisë me Bullgarinë të shtohet

"Le t'ia lëmë historinë historianëve. Ajo na bashkon dhe përmes saj ne mund të ndërtojmë ura bashkëpunimi”, tha Kryeministri maqedonas Zoran Zaev për Deutsche Welle. "Ne kemi një marrëveshje të mrekullueshme, në të cilën shpresoj shumë”,..

23.11.20 09:56 |
Krasimir Karakaçanov

Ministri ushtarak: Bullgaria respekton Marrëveshjen e Fqinjësisë me Maqedoninë e Veriut

“ Ne respektojmë Marrëveshjen e Fqinjësisë me Maqedoninë e Veriut, por ajo nuk zbatohet nga pala maqedonase.” Kështu ministri ushtarak Krasimir Karakaçanov   iu përgjigj deklaratave të kryeministrit maqedonas Zoran Zaev, se Bullgaria e shkel..

07.11.20 15:16 |
Всички новини: днес | вчера