Eмисия новини
от 21.00 часа
Nga e majta në të djathtë: 
Shkëlqesia e Tij Anatol Cebuc, gazetari Vladimir Mitev, Drejtori i BNR-së Milen Mitev, Shkëlqesia e Saj Brandusa Predescu, gazetarja Julia Bahovski dhe kryeredaktori i Radio Bullgarisë Krasimir Martinov

Radio Bullgaria tashmë është e disponueshme edhe në rumanisht

86 vjet histori dhe një fillim i ri! Me buzëqeshje, entuziazëm dhe premtime për mbështetje, Redaksia e Gjuhës Rumune e Radio Bullgarisë u prezantua para disa ditësh në “Shtëpinë e Vjetër”, si e quajmë Radion Kombëtare Bullgare (BNR) Bashkë me..

24.10.22 11:45 |
Drejtori i BNR Milen Mitev

BNR uron bullgarët dhe miqtë e tyre në mbarë botën me rastin e Bashkimit

Me rastin e Ditës së Bashkimit të Principatës së Bullgarisë me Rumelinë Lindore , Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) dhe Instituti Shtetëror Kulturor nën udhëheqjen e Ministrit të Jashtëm dërgojnë një përshëndetje virtuale për të gjithë..

05.09.22 11:42 |
Snezhana Yoveva dhe Milen Mitev

BNR dhe Instituti Shtetëror i Kulturës me përpjekje të përbashkëta për popullarizimin e kulturës bullgare në mbarë botën

Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) tanimë është partnere e Institutit Shtetëror Kulturor pranë ministrit të punëve të jashtme në popullarizimin e kulturës bullgare nëpër botë. Kjo u bë e mundur me nënshkrimin e një marrëveshjeje strategjike me..

18.07.22 12:43 |

Radioja Kombëtare Bullgare do të përshpejtojë digjitalizimin e arkivit të saj me fonde evropiane

Radioja Kombëtare Bullgare /BNR/ i paraqiti Këshillit për Median Elektronike një projekt për digjitalizimin e të dhënave arkivore të saj. Për 4 vjet, me 3,4 milionë euro nga Plani i Bashkimit Evropian për Rimëkëmbjen dhe Qëndrueshmërinë për..

08.07.22 11:31 |
Tom McGuire

BNR gëzon një besnikëri të madhe të dëgjuesve nga i gjithë vendi dhe e gjithë bota përmes Radio Bullgarisë

Informacioni i krijuar nga Radioja Kombëtare Bullgare vazhdon të gëzojë besimin më të lartë të publikut në Bullgari. Me këto fjalë, drejtori i përgjithshëm i BNR-së, Milen Mitev, hapi një seminar dy-ditor në selinë e BNR-së në Sofje, kushtuar organizimit..

21.06.22 13:10 |
Milen Mitev (majtas) dhe Tom McGuire

BNR-ja po vazhdon të jetë media që gëzon besimin më të lartë në Bullgari

Informacioni i siguruar nga Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) po vazhdon të gëzojë besimin më të lartë të shoqërisë në Bullgari. Sipas drejtorit të përgjithshëm të medias, Milen Mitev, radioja kombëtare duhet të luftojë për këtë besim çdo ditë dhe..

14.06.22 16:57 |

Do të ketë një ligj për më shumë muzikë bullgare në mediat shtetërore

Popullarizimi i muzikës bullgare në mediat publike u diskutua nga Komisioni Parlamentar për Kulturë dhe Media. Partia “Vëzrazhdane” propozon që Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) dhe Televiziioni Kombëtar Bullgar (BNT) të detyrohen me ligj që 50 për..

13.05.22 10:27 |

Mjetet nga koncerti “Së bashku për Ukrainën” do t’i jepen Kryqit të Kuq të Bullgarisë

Mbrëmë në Teatrin Popullor “Ivan Vazov” në Sofje u mbajt koncerti bamirës “Së bashku për Ukrainën” në mbështetje të viktimave të luftës. Organizatorë të veprimtarisë ishin Radioja Kombëtare Bullgare, Televizioni Kombëtar Bullgar dhe TeatriPopullor..

29.03.22 09:53 |
Radioja Kombëtare Bullgare

Mediat publike në Bullgari me një koncert bamirësie në ndihmë të popullit të Ukrainës

Radioja Kombëtare Bullgare (BNR) në bashkëpunim me Televizionin Kombëtar bullgar (BNT) dhe Teatrin Popullor “Ivan Vazov” organizuan një fushatë në mbështetje të viktimave të luftës. Ajo do të fillojë me një koncert bamirësie "Së bashku për..

24.03.22 11:46 |
Drejtori i ri i BNR-së Milen Mitev

Milen Mitev është drejtori i ri i Radios Kombëtare Bullgare

Milen Mitev u zgjodh në krye të Radios Kombëtare Bullgare /BNR/ nga Këshilli për Mediat Elektronike me 4 vota. Milen Mitev, i cili drejtonte përkohësisht BNR-në pas dorëheqjes së Andon Balltakovit , u zgjodh në konkurrencë me Mitko..

27.10.21 12:58 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера