Eмисия новини
от 11.00 часа

Mirella Demireva u klasifikua në finalen e kërcimit së larti në Tokio

Mirella Demireva u kualifikua për finalen e kërcimit së larti në Lojërat Olimpike të Tokios. Edhe pse me disa vështirësi, mbajtësja e medaljes së argjendtë në Rio 2016 kapërceu normën e kualifikimit prej 195 cm në përpjekjen e tretë. Finalja në..

05.08.21 09:54 |

Sukseset sportive të Bullgarisë gjatë vitit 2016 edhe të thjeshta na sjellin gëzim

Viti 2016 i solli Bullgarisë suksese sportive, të cilat në krahasim me të kaluarën janë tepër të thjeshta. Prapëseprapë ata japin bazë për optimizëm dhe u sollën gëzim admiruesve të sportit. Kulmi i sukseseve sportive ishte në Lojërat Olimpike në..

04.01.17 11:39 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР