Eмисия новини
от 08.00 часа

Filloi punë Legjislatura e 45 e Kuvendit Popullor

Deputetja më e moshuar Mika Zajkova hapi punën e Legjislaturës së 45 të Kuvendit Popullor. “Populli na dërgoi në këtë sallë për ndryshimin, e cila të na nxjerrë nga të gjitha vendet e fundit në BE”, tha Zajkova. Deputetët u betuan,..

15.04.21 12:36 |

Punëdhënësit bullgarë filluan takime me partitë kryesore politike

Asociacioni i Organizatave të Punëdhënësve Bullgarë inicioi një sërë takimesh me përfaqësues të partive dhe koalicioneve, të cilat sipas agjencive sociologjike do të hyjnë në Asamblenë e 45-të Kombëtare. Sot, në një takim me Lëvizjen për të Drejtat..

15.02.21 17:02 |

Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë rizgjodhi liderin e vet në një konferencë online

Në konferencën e dhjetë kombëtare të zhvilluar online Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë (DPS) - partia e turqve bullgarë dhe e myslimanëve të tjerë në Bullgari, rizgjodhi sot liderin e vet Mustafa Karadajë. Forumi u hap nga ish-deputeti Junal..

12.12.20 18:38 |
Mustafa Karadajë

Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë bëri thirrje për dialog për daljen nga kriza politike

“Sulmi i protestuesve kundër Lëvizjes për të Drejta dhe Liritë (DPS) /partia e tirqve etnikë dhe myslimanëve të tjerë në Bullgari/ tregon mungesën e perspektivës, mungesën e vizionit të qartë dhe të ideve nga ana e organizatorëve të protestës”...

29.09.20 16:26 |
Mustafa Karadajë

Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë nuk do të përkrahë projektin e GERB-it për kushtetutë të re

Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë (DPS) – partia e turqve etnikë bullgarë dhe të myslimanëve të tjerë në Bullgari, nuk do ta përkrahë projektin e partisë në pushtet GERB për kushtetutë të re dhe thirrje të Kuvendit të Madh Popullor. Këtë e deklaroi..

31.08.20 16:07 |
Всички новини: днес | вчера