Eмисия новини
от 02.00 часа

Fëmijët në qytetin Novi Iskër tanimë do të mësojnë në klasa në të hapur

Fëmijët nga shkolla fillore numër 171 “Stoill Popov” në qytetin Novi Iskër do të kalojnë më shumë kohë jashtë pas rifillimit të trajnimit për pjesëmarrje nga data 12 prill. Klasat e reja shkollore do të japin mundësi të zhvillohen orët e mësimit nën..

03.04.21 06:15 |

Në qytetet Dobriç dhe Novi Iskër do të përmirësojnë rekordin Guinness për martenicën më të gjatë

Vullnetarët nga organizata rinore e Kryqit të Kuq Bullgar në qytetin Dobriç (Bullgari Verilindore) do të përpiqen ta përmirësojnë rekordin e Guinness për martenicën (veroren) më të gjatë. Për këtë qëllim, herët këtë mëngjes në sheshin e..

01.03.21 06:00 |
Всички новини: днес | вчера