Eмисия новини
от 01.00 часа

Organizata Kombëtare e Pacientëve merr përsipër transportimin e dhuruesve të plazmës së gjakut

Organizata Kombëtare e Pacientëve merr përsipër shpenzimet e të gjithë njerëzve nga vendi që dëshirojnë të dhurojnë plazmën e gjakut. Shpenzimet përfshijnë transportin deri në Sofje dhe qëndrimin dyditor në hotel. Këtë e tha për BNT Çavdar..

03.11.20 10:07 |

Afro 2/3 prej bullgarëve janë duhanpirës

Sipas një studim të “Organizatës Kombëtare të Pacientëve” 59% e bullgarëve të moshës nga 19 deri në 64 vjeç janë duhanpirës. Pothuajse të gjithë prej të anketuarve pinë cigare dhe shumë pak prej tyre përdorin produkte duhani pa tym, ose cigare..

11.08.20 19:16 |
Всички новини: днес | вчера