Eмисия новини
от 20.00 часа

“Dhe” – kënga e re e Orlin Goranovit

Para afro një muaji këngëtari Orlin Goranov prezantoi këngën e tij më të re me titullin e shkurtër “Dhe”. Tekstin e krijoi gazetari televiziv Kostadin Filipov, ndërsa muzika dhe përpunimi janë vepër e krijuesit Svetosllav Lloboshki. Këngëtari i..

02.09.21 07:00 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР