Eмисия новини
от 20.00 часа

Bullgaria dhe Palestina arritën marrëveshje për forcimin e bashkëpunimit

Ministrja e punëve të jashtme e Bullgarisë Ekaterina Zaharieva dhe ministri i jashtëm dhe i ekspatriatëve i Palestinës Rijad al Mallki nënshkruan një Marrëveshje për Bashkëpunim në fushën e arsimit, shkencës, kulturës, rinisë dhe sportit midis..

13.11.20 19:54 |
Ekaterina Zaharieva

Ministri i jashtëm bullgar është duke bërë një vizitë në Palestinë

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e punëve të jashtme Ekaterina Zaharieva më 13 nëntor në Palestinë do të bisedojë me homologun e saj palestinez Riad Mallki dhe me kryeministrin Mohamed Shtaje. Në qendrën e vëmendjes do të jenë mundësitë për..

13.11.20 10:28 |

Paralajmërimi i MPJ-së në lidhje me situatën në Izrael

Për shkak të situatës së rrezikshme në Izrael Ministria e Punëve të Jashtme u rekomandon të gjithë shtetasve bullgarë që të mos udhëtojnë për në Izrael, kurse ata, të cilët tashmë janë atje, të mos vizitojnë Bregun Perëndimor, Jerusalemin Lindor..

12.11.19 12:51 |

Sofja: Ka nevojë për negociata të drejtpërdrejta ndërmjet Izraelit dhe Palestinës

Ministrat e punëve të jashtme të Bullgarisë dhe Palestinës Ekaterina Zaharieva dhe Riyad Maliki diskutuan në Sofje marrëdhëniet dypalëshe dhe çështjet e rendit ndërkombëtar të ditës. Zaharieva komentoi pas bisedimeve se vizitat e vitit të..

02.09.19 13:53 |

Bullgaria dhe Palestina do të bashkëpunojnë në fushën e kulturës dhe të arsimit të lartë

Këshilli i Ministrave miratoi projektin e një Marrëveshjeje për bashkëpunim në fushën e arsimit, shkencës, kulturës, rinisë dhe sportit mes qeverive të Bullgarisë dhe të Palestinës për periudhën 2019-2024. Dokumenti parashikon mundësi për realizimin e..

28.08.19 14:13 |
Всички новини: днес | вчера