Eмисия новини
от 01.00 часа

Bullgaria në fotografi: Vjeshta e artë në Sofje

Parku Jugor mbledh të rinj dhe të moshuar në ditët diellore të vjeshtës.  Foto: Ani Petrova 

21.10.21 13:30 |
Kryetarja e Bashkisë së Sofjes Jordanka Fandëkova

Kryetarja e Bashkisë së Sofjes Jordanka Fandëkova bëri thirrje për respektimin e rregullave gjatë shëtitjeve në parqe

Pasi inspektoi “Parkun Jugor” në Sofje, i cili që nga sot është i hapur për vizita për prindërit me fëmijët e tyre, gratë me barrë dhe për të gjithë qytetarët që dëshirojnë të bëjnë sport individualisht, Kryetarja e Bashkisë së Sofjes Jordanka..

27.04.20 12:34 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР