Eмисия новини
от 17.00 часа
Monumenti i Vasill Levskit

Në qytetin Vraca kryetarja e Partisë Socialiste Bullgare Ninova u përul para monumentit të Apostulli

Para monumentit të revolucionarit Vasill Levski në qytetin Vraca, kryetarja e Partisë Socialiste Bullgare Kornelija Ninova tha, se Apostulli dha jetën për barazinë, lirinë, mirëkuptimin midis popujve dhe barazinë para ligjeve. Sipas saj njohja më e madhe..

18.07.20 17:32 |
Anton Kutev

Opozita kërkoi dëgjim të kryeprokurorit në Kuvendin Popullor

Partia Socialiste Bullgare në opozitë kërkoi dëgjim të kryeprokurorit në Kuvendin Popullor për këtë se si funksionon prokuroria. Deputeti Anton Kutev i cili drejtoi kërkesën nguli këmbë gjithashtu që deputeti Daljen Peevski nga Lëvizja për të..

17.07.20 14:31 |
Bojko Borisov

Bojko Borisov: Shteti ka nevojë për konsolidim

Në fillim të mbledhjes së sotme të Këshillit të Ministrave, kryeministri Bojko Borisov u shpreh për protestat që vazhdojnë ditën e shtatë me radhë, duke theksuar se shteti ka nevojë për konsolidim. Ai paralajmëroi se mund të pësojnë ditë të këqija..

15.07.20 16:16 |

Seanca parlamentare filloi me deklarata të GERB-it dhe PSB-së për protestat

Në fillim të seancës së sotme të parlamentit GERB dhe Partia Socialiste Bullgare lexuan deklarata të cilat dënojnë përplasjet në protestën e djeshme antiqeveritare. Deputeti nga GERB Toma Bikov provokoi pakënaqësinë e së majtës duke akuzuar Partinë..

15.07.20 11:15 |

Partia Socialiste Bullgare organizon takim protestë në qendrën e Sofjes

Pasi pushteti na ndaloi të organizojmë takimin tradicional në majën Buzluxha do të bëjmë këtë në qendrën e Sofjes para Këshillit të Ministrave si protestë kombëtare. Dhe është e domosdoshme që të gjithë pa marrë parasysh interesat partiake të bashkohemi...

10.07.20 14:04 |
Daniella Daritkova

Qeveria do të realizojë mandatin e plotë

Qeveria e partisë GERB dhe të Patriotëve të Bashkuar do të përfundojë mandatin, tha kryetarja e grupit parlamentar të partisë GERB Daniella Daritkova. Nga GERB deklaruan se nuk do të lejojnë që Bullgaria të ngjasë me Partinë Socialiste Bullgare – me arkë..

08.07.20 12:27 |
Kornelija Ninova

Partia Socialiste Bullgare në opozitë do të kërkojë votë të mosbesimit të qeverisë

Javën e ardhshme Partia Socialiste Bullgare në opozitë do të paraqesë në parlament mocion mosbesimi ndaj qeverisë për korrupsion, tha liderja Kornelija Ninova. Partia Socialiste Bullgare insiston për krijimin e dy komisioneve parlamentare të cilët të..

08.07.20 12:08 |

Materialet komprometuese si lojë politike ose normë e sjelljes?!

Javët e funti jeta politike në vend sikur zhvillohet rreth materialeve komprometuese për figurat kryesore politike. Format ndryshohen – nga incizime të bisedimeve, përmes fotografive që vizualizojnë momente intime nga jeta e politikanëve,..

06.07.20 12:58 |
Sektori i

Partia Socialiste Bullgare, GERB dhe Stadiumi Kombëtar me gjoba për aktivitete masive

Partia Socialiste Bullgare dhe GERB do të gjobohen nga Inspektorati Shëndetësor i Kryeqytetit me rreth 1500 euro për këtë se kanë shkelur rregullat kundër epidemisë. Ata kanë organizuar mbledhjen në një vend të mbyllur të shumë njerëzve, pa respektuar..

22.06.20 14:53 |

Dyshime për koronavirus ndër udhëheqësit e Partisë Socialiste Bullgare

Një aktivist i Partisë Socialiste Bullgare, i cili ka qenë i pranishëm të shtunën e kaluar (13 qershor) në plenumin e së majtës, ka rezultuar pozitiv me Covid-19. Prandaj udhëheqësit e partisë u bëjnë thirrje të gjithë të pranishmit në plenum, të cilët..

21.06.20 12:24 |
Всички новини: днес | вчера