Eмисия новини
от 20.00 часа

A është i mundur konsensus parlamentar për formimin e qeverisë së re?

Legjislatura e 45 e Kuvendit Popullor filloi punë zyrtarisht . Në Parlamentin e ri ka dy parti krejtësisht të reja dhe 117 persona të rinj nga gjithsej 240 deputetë. Megjithatë, një nga votimet e para mblodhi një shumicë të konsiderueshme. Me..

16.04.21 12:45 |

Është ngritur padi kundër zhvendosjes së mbledhjeve plenare të deputetëve në ish-shtëpinë partiake

Ish-deputetët Petër Sllavov, Metodi Andreev dhe Martin Dimitrov ngritën padi kundër zhvendosjes së seancave plenare në ish-partinë partiake që nga muaji shtator. Tre deputetët këmbëngulin për heqjen e simboleve komuniste nga pushteti. Në një..

22.08.20 12:13 |
Всички новини: днес | вчера